Victorinox komt met een speciale 2020 collectie: Fresh Energy

Victorinox komt met een speciale 2020 collectie: Fresh Energy

Ieder jaar komt Victorinox met een ‘Special Edition’ collectie. Dit jaar hebben ze een frisse start gemaakt en introduceert Victorinox een nieuwe productlijn in frisse, levendige kleuren met een knipoog naar de jaren ’80. Deze retro pastelkleuren zijn gecombineerd met geavanceerde hedendaags ontwerpen van vijf productreeksen, waarvan wij de Swisscard en Paring Knives mogen verkopen. De kleuren welke gebruikt worden zijn mint, leisteen en cassis. De gehele collectie straalt vertrouwen, kracht en levendige elegantie uit.

De twee producten welke wij op Sharp as a Knife mogen verkopen van de Fresh Energy collectie zijn de SwissCard en de Paring Knife set. De SwissCard is een mini multitool in de vorm van een creditcard, waardoor deze super makkelijk mee te nemen is en mogelijkheden biedt waar een zakmes te groot is. Deze special edition heeft een licht mintgroene kleur met het logo van Victorinox op de voorkant. De SwissCard bevat een briefopener / lemmet, schaar, roestvrij stalen nagelvijl met schroevendraaier, pincet, tandenstoker, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches). De SwissCard, met al zijn tools, past in je portemonnee of in je handtas en is geschikt voor de werkplaats, maar ook voor uw schoonheidsroutine.

Het tweede product wat wij mogen verkopen op Sharp as a Knfie is de Fresh Energy messenset. Waarbij de op de jaren ’80 geïnspireerde kleuren het palet vormen voor de drie verschillende keukenmesjes. Zowel een tomatenmes met golvende rand, een schilmesje met golvende rand en een schilmesje met een gladde snede zitten in deze set. Van dagelijkse voorbereiding tot precisie snijden, de golvende en rechte snijkanten zorgen voor volledige controle. Ze zijn speciaal gemaakt voor de thuiskok die het plezier in de keuken wil brengen.  

 Special Edition 2020 Fresh Energy SwissCard

Special Edition 2020 Fresh Energy Paring Knives

Deskundig advies nodig?

Laat onze expert u helpen bij het maken van uw keuze!