Multitools

per pagina
Aflopend sorteren
per pagina
Aflopend sorteren

MULTITOOLS

Wees altijd op elke situatie voorbereid met een handige multitool op zak. Sharp as A Knife heeft de beste merken op gebied van multitools in huis. Denk hierbij aan het bekende Leatherman of Victorinox, die beide al jaren de beste multitools ontwerpen voor elke gelegenheid. We hebben op het gebied van multitools vele soorten in full size of handige pocket size voor je in huis gehaald.

Wat is een multitool?

De eerste draagbare multitool zoals we hem nu kennen is bedacht door Tim Leatherman. Een multitool bestaat vaak uit twee uitklapbare onderdelen die samen een tang vormen. In de onderdelen zitten meerdere tools die voor uiteenlopende taken in te zetten zijn. Er bestaan tegenwoordig multitools die gespecialiseerd zijn voor bijvoorbeeld een bepaalde sport, zoals de Victorinox golftool of de Leatherman Jam voor snowboarders. Multitools van onder andere CRKT zijn gericht op dagelijks gebruik.  Ze zijn te gebruiken in combinatie met multitool sleutelhangers, zodat je ze altijd bij je kunt dragen.

Welke multitool moet ik kiezen?

Met het ruime aanbod in multitools dat Sharp As A Knife te bieden heeft, is het misschien lastig kiezen tussen alle mooie en handige multitools. Bij de aanschaf van een multitool kun je met de volgende dingen rekening houden:

  • Waar ga je je multitool voor gebruiken? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een allround multitool voor op zak of wil je voor outdoor of sport eentje op zak hebben?
  • Welk budget heb je in gedachten? Dit is uiteraard afhankelijk van wat je te besteden hebt, maar stem dit ook af met hoe intensief je de multitool gaat gebruiken. Sommige merken specialiseren net iets meer in een hoge gebruiksintensiviteit, waardoor deze misschien beter aansluiten bij jouw wensen.
  • Moet de multitool uit te breiden zijn? Veel merken zoals Leatherman bieden extra accessoires aan en bestaan uit vervangbare onderdelen. Dit kan goed van pas komen als je bijvoorbeeld een onderdeel kwijt raakt.

Deskundig advies nodig?

Laat onze expert u helpen bij het maken van uw keuze!