Homeij Wildschaar Cooking Classic

UPC:
8711942471286
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€18.95
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Een wildschaar of gevogelteschaar wordt misschien nog niet in iedere keuken gebruikt, maar is eigenlijk wel heel handig! Met deze schaar knip je zonder problemen kalkoen, kip, eend en nog veel meer. De schaar heeft een lang en scherp lemmet, lange handgrepen en een sluiting, zodat de schaar veilig opgeborgen kan worden.

Kenmerken van de Homeij Cooking Classic gevogelteschaar:

  • Gelegeerd roestvrij staal
  • Handgrepen van POM kunststof, met klinknagels
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Goed uitgebalanceerd
  • Professionele techniek
  • 5 jaar garantie

What’s cooking?

De Homeij Cooking Classic serie onderscheidt zich vooral door een uitstekende kwaliteit voor een toch gunstige prijs. De messen zijn vervaardigd van hooggelegeerd roestvrij staal en zijn duurzaam vlijmscherp. De kuiltjes in het lemmet voorkomen dat de etenswaren aan het lemmet blijven kleven. De krop is gesmeed en het heft is van sterk POM kunststof met klinknagels. De messen zijn goed uitgebalanceerd en leveren uitstekende snijprestaties.

Klassiek keukengereedschap

De Homeij Cooking Classic collectie is zeer breed en bevat een office-/schilmesje, universeel keukenmes, steakmes, tomaten-/worst-/kaasmes met vorkpunt, broodmes, koksmessen 16cm, 20cm en 25cm, santokumes met kuiltjes, hakmes, aanzetstaal, vleesvork, wild-/gevogelteschaar en keukenschaar. Tevens zijn er messenblokken met 5-delige en 7-delige Classic inhoud en een trancheerset, bestaande uit een vleesvork en koksmes verkrijgbaar.

Professionele techniek

Alle messen en messenblokken zijn fraai verpakt en dus ook zeer geschikt om cadeau te geven. Met Homeij heb je een staaltje professionele techniek in handen, waarop standaard 5 jaar garantie zit.

5 jaar