SILVA Hoofdlamp Trail Runner Free

UPC:
7318860200519
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€99.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

SILVA LED Hoofdlamp Trail Runner Free 3x AAA Batterijen

De Trail Runner Free is de meest revolutionaire hoofdlamp die SILVA heeft gemaakt. Voorzien van Free technology is de hoofdlamp vrij van losse kabels en snoeren. Dit geeft een heerlijk gevoel van vrijheid waarin je volledig kan focussen op je activiteit. Of dat nu off-piste skiën is of mountainbiken door de bergen.

De batterij in de hoofdlamp werkt op een drietal AAA-batterijen. Deze batterijen zijn klein en neem je dus zonder veel moeite met je mee. Ook ideaal als je niet op dagelijkse basis aan het sporten bent. Ondanks dat ze klein zijn krijg je toch een uitstekende brandtijd van wel 2,5 uur op maximale lichtsterkte. De 3 verschillende lichtsterktes worden aangevuld door SILVA Intelligent Light. Door deze technologie heb je met de hoofdlamp altijd scherp zicht op obstakels dichtbij en veraf.

De Train Runner Free weegt slechts 119 gram en is dus ultralicht. Daarbij zijn zowel de hoofdband als hoofdlamp IPX5 waterbestendig en is de hoofdband gemaakt van antislip-materiaal. Bijgeleverd krijg je de hoofdlamp, hoofdband, batterij pakket, 3 AAA-batterijen en een instructiegids.

Specificaties

 • Geschikt voor extreem outdoor gebruik
 • Hoofdlamp werkt op 3 AAA-batterijen
 • 3 verschillende lichtsterktes met Intelligent Light voor scherp zicht op elk moment op iedere afstand
 • Vrij van kabels middels Free Technology
 • IPX5 waterdicht – 3 minuten bestendig tegen sproeiend water
 • Antislip-hoofdband met batterijhouder voor extra comfort
 • Batterij niveau-indicator met praktische grote aan-/uitknop
 • Inclusief 3 AAA-batterijen voor direct gebruik

Prestaties

 • Minimale sterkte: 50 lumen, 15 uur brandtijd bij -5°C, 19 uur brandtijd bij 20°C, 20 meter maximale lichtafstand
 • Gemiddelde sterkte: 200 lumen, 4 uur brandtijd bij -5°C, 5 uur en 30 minuten brandtijd bij 20°C, 50 meter maximale lichtafstand
 • Maximale sterkte: 400 lumen, 2 uur brandtijd bij -5°C, 2 uur en 30 minuten brandtijd bij 20°C, 80 meter maximale lichtafstand

Garantie

Op de hoofdlampen van SILVA zit standaard een garantie van 2 jaar.

Het merk SILVA

In 1933 vonden de Zweedse broers Björn, Alvar en Arvid Kjellström het eerste met vloeistof gevulde kompas uit en daarmee begon de geschiedenis voor SILVA. Het was niet alleen het eerste kompas in zijn soort, maar het legde ook meteen de basis voor hedendaagse navigatie. In 1935 lanceerden ze hun eerste hoofdlamp, de Zeiler, en tegelijkertijd zag het merk SILVA het licht. Tot op de dag van vandaag ontwikkelt SILVA producten voor volbloed outdoor mensen. Of het nu gaat om hardlopen, skiën, pendelen naar school of werk: met een product van SILVA blijf je onderweg en kom je onder alle omstandigheden veilig thuis.

2 jaar garantie