SILVA Sportvest Strive Light Black 10 L/XL

UPC:
7318860201523
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€99.99
Current Stock:

Niet op voorraad

Out of Stock

SILVA Strive Light Black 10 - L/XL - Sportvest - Hardloopvest

De Strive Light Black 10 is het hardloopvest van SILVA. Het vest is ontworpen in samenwerking met de échte hardlopers. Het resultaat is een lichtgewicht ademend sportvest 30% kleiner dan zijn voorganger maar met genoeg opbergruimte.

Het hardloopvest heeft verschillende opbergvakken. Zo is er een weersbestendig vak voor je telefoon met haak voor je sleutels. Ook is er een vak voor een batterij en ruimte voor een drinkreservoir met slang om uit te drinken. Op het hoofdvak op de rug zitten banden om de bepakking strak te zetten. Hierdoor heb je het beste comfort tijdens het hardlopen.

Het hardloopvest is gemaakt van 100% nylon en weegt minder dan 300 gram. Hierdoor ondervind je zo min mogelijk hinder van het sportvest tijdens het rennen. Daarnaast zitten op het vest reflecterende details voor extra veiligheid. In de schouderbanden van het vest zitten twee vakken voor de bijgeleverde SILVA Soft Flasks.

  • SILVA Strive Light Black 10 hardloopvest in maat L/XL
  • Met verschillende vakken, voor o.a. drinkreservoir met slang
  • Geïntegreerd vak in schouderbanden voor meegeleverde Soft Flasks
  • Gemaakt van 100% lichtgewicht nylon
  • Reflecterende details en ademend mesh materiaal op de rug

Garantie

Op een SILVA product zit standaard een garantie van 2 jaar.

Het merk Silva

In 1933 vonden de Zweedse broers Björn, Alvar en Arvid Kjellström het eerste met vloeistof gevulde kompas uit en daarmee begon de geschiedenis voor SILVA. Het was niet alleen het eerste kompas in zijn soort, maar het legde ook meteen de basis voor hedendaagse navigatie. In 1935 lanceerden ze hun eerste hoofdlamp, de Zeiler, en tegelijkertijd zag het merk SILVA het licht. Tot op de dag van vandaag ontwikkelt SILVA producten voor volbloed outdoor mensen. Of het nu gaat om hardlopen, skiën, pendelen naar school of werk: met een product van SILVA blijf je onderweg en kom je onder alle omstandigheden veilig thuis.

2 jaar garantie