Victorinox Zakmes Alox BSH

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Condition:
New
Current Stock:
€129.00
(You save )

50+ jaar ervaring

De Victorinox Evoke collectie bestaat uit in totaal 8 stijlvolle en eenvoudige zakmessen ontworpen voor de outdoor liefhebber die graag op vrijwel alles is voorbereid. De Victorinox Evoke Alox Red heeft een klassiek rood heft en zilveren lemmet.

    • De Victorinox Evoke Alox Red heeft de klassieke Victorinox uitstraling. Voorzien van een zilveren lemmet, Drop-point mes en typisch rood heft.
    • Het drop-point mes is een hoogwaardig en multifunctioneel mes dat geschikt is voor een groot aantal taken. De bladpunt is breed en stevig.
    • De duimsteun zorgt voor een gemakkelijke opening voor zowel rechts- als linkshandigen. De verwijderbare pin steekt uit voor moeiteloos openen.
    • Een innovatieve veiligheidsclip zorgt ervoor dat het mes niet zomaar openvouwt, maar ook niet zomaar sluit tijdens (intensief) gebruik.

De Victorinox Evoke Alox Red heeft de klassieke Victorinox uitstraling. Voorzien van een zilveren lemmet, Drop-point mes en typisch rood heft. De afneembare duimsteun zorgt dat het mes eenvoudig te openen en gebruiken is. Een veilig afneembaar vergrendelsysteem zorgt dat het mes niet zomaar opent of sluit. Een handige en oersterke parachutekoord hanger completeert het design.

De Victorinox Evoke collectie bestaat uit acht varianten met verschillende uiterlijke kenmerken. De afmetingen van de complete Victorinox Evoke collectie zijn: hoogte van 16 mm, lengte van 136 en een gewicht van 186 gram. Gegarandeerd eersteklas roestvrij staal en voor een stijlvol slotakkoord, de hoekpositionering van de kenmerkende Victorinox Cross & Shield onderstreept het moderne ontwerp van het mes evenals zijn erfgoed.

De Victorinox Evoke is verkrijgbaar in verschillende materialen (Alox of hout) en kleuren, evenals een lemmet in klassiek zilver of elegant zwart. Ook zit er verschil in het type mes met de keuze uit een scherpere Clip-point of standaard Drop-point.

Garantie

Victorinox geeft een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten.

Het merk

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Levenslange garantie