Esbit Food Jugs

Esbit Food Jug: een robuust thermosbakje

Of je nu veel of weinig trek hebt: het is prettig en praktisch om altijd iets te eten bij je te hebben. Soms is een klein hapje voldoende, maar vaak mag het iets meer zijn. Een kant-en-klare "to go" maaltijd is meestal niet de beste keuze. Om voldoende kracht voor de dag te hebben, heeft het lichaam een goede maaltijd nodig. Het maakt niet uit of je kiest voor pasta, soep of een verse salade: je neemt het vanaf nu heel eenvoudig zelf mee, in je Esbit Food Jug!

Thermos lunchbox
Met een thermos bakje van Esbit ben je goed voorbereid. De Esbit Food Jugs bieden de mogelijkheid om je favoriete eten thuis vers te maken en mee te nemen in je eigen thermos lunchbox - of het nu gaat om een lekkere pasta of een frisse salade, tot een gezonde bowl of stevige stoofpot. Dankzij de betrouwbare isolatietechnologie houdt deze thermos voedselcontainer jouw warme maaltijden langer warm en koude gerechten langer verfrissend koel. Zo kan je bijvoorbeeld ijsblokjes voor je drankjes meenemen of fruit vers en koel houden. Dit is vooral handig voor kleine lekkerbekken.

Zelfbereid eten meenemen is natuurlijk niet alleen lekkerder en gezonder dan ergens een vette hap te halen. Het is ook duurzamer omdat er geen verpakkingsafval meer is.

 

Thermos voedselcontainer: Made To Survive
De thermos voedselcontainer van Esbit is ideaal voor onderweg, zoals op avontuurlijke tochten door de natuur, tijdens uitdagende dagtochten of tijdens ontspannen kampeervakanties. Maar de Esbit Food Jugs zijn ook heel geschikt voor gebruik op werk, universiteit of school - en zelfs thuis! Door het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal zijn ze te allen tijde bijzonder robuust en bestendig - "Made to survive". Natuurlijk zijn Esbit vrij van schadelijke stoffen zoals BPA & ftalaten en neutraal van smaak. Esbit biedt je een breed scala van thermosbakjes – van een grote tot een kleine thermos voedseldrager - in innovatieve ontwerpen, voor elke eetlust en elke gewenste "snack size", met doordachte functionaliteiten.