Esbit Food Jugs


Of je nu veel of weinig trek hebt: het is fijn om altijd iets te eten bij je te hebben. Zeker tijdens een flinke wandeling of hike, maar ook gewoon op je werk of in het openbaar vervoer. Een kant-en-klare "to go" maaltijd is meestal niet de beste keuze. Om voldoende kracht voor de dag te hebben, heb je een goede maaltijd nodig. Het maakt niet uit of je gaat voor soep, pasta of een verse salade: je neemt het vanaf nu heel eenvoudig zelf mee, in je Esbit thermos lunchbox!

Het fijne aan deze Food Jugs is dat ze uitstekend geïsoleerd zijn, waardoor ze tot wel 24 uur je eten op temperatuur houden. Bewaar je in deze thermosbeker soep, dan is het een groot voordeel ten opzichte van andere thermos lunchboxen dat de thermoskannen van Esbit 100% lekvrij zijn. Dit komt door de techniek achter deze thermos lunchbox, die werkt met een 'pressure release'-knop. Deze knop zorgt ervoor dat je het deksel heel makkelijk kan openen, ondanks de stevige lekvrije sluiting.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een geliefde? Laat de Esbit thermos lunchbox dan graveren met een persoonlijke tekst!

Thermos lunchbox
Met een thermos van Esbit ben je goed voorbereid. De Esbit Food Jugs bieden de mogelijkheid om je favoriete eten thuis vers te maken en mee te nemen in je eigen thermos lunchbox - of het nu gaat om een lekkere pasta of een frisse salade, een gezonde bowl of stevige stoofpot. Dankzij de betrouwbare isolatietechnologie houdt deze thermos voedselcontainer jouw warme maaltijden langer warm en koude gerechten langer verfrissend koel. Zo kan je bijvoorbeeld ook ijsblokjes voor je drankjes meenemen of fruit vers en koel houden. Dit is vooral handig voor kleine lekkerbekken. Zelfbereid eten meenemen is natuurlijk niet alleen lekkerder en gezonder dan ergens een vette hap te halen. Het is ook duurzamer omdat er geen verpakkingsafval meer is.

 

Thermos lunchbox: Made To Survive
De thermosbekers van Esbit zijn ideaal voor onderweg, zoals op avontuurlijke tochten door de natuur, tijdens uitdagende dagtochten of tijdens ontspannen kampeervakanties. Maar de Esbit Food Jugs zijn ook heel geschikt voor gebruik op werk, universiteit of school - en zelfs thuis! Door het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal zijn ze te allen tijde bijzonder robuust en bestendig - "Made to survive". Natuurlijk zijn Esbit vrij van schadelijke stoffen zoals BPA & ftalaten en neutraal van smaak. Esbit biedt je een breed scala van thermoskannen – van een kleine thermosbeker voor soep tot een grote thermos lunchbox voor pastasalade - in innovatieve ontwerpen, voor elke eetlust en elke gewenste "snack size", met doordachte functionaliteiten. De Esbit thermos lunchboxen zijn lekvrij en dus ideaal om mee te nemen onderweg. Ze houden warmte goed vast en geven geen vreemde smaakjes door.