Retourbeleid

Tot wanneer kan ik mijn product retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na het ontvangen aan te geven dat je het product wilt retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Je bent zelf aansprakelijk voor producten die beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. Dit geldt ook wanneer de verpakking zodanig kapot is gegaan dat wederverkoop niet meer mogelijk is.

Houd rekening met het volgende:

  • Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking verzonden worden.
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren van de volledige bestelling ontvang je de oorspronkelijke verzendkosten terug, tenzij sprake was van gratis verzending.
  • Het is niet mogelijk om bestellingen te retourneren die al (gedeeltelijk) zijn terugbetaald.
  • Persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals kappers-, nagel- en huidscharen) mogen, om redenen van hygiëne, alleen geretourneerd worden als de verzegeling na levering niet is verbroken.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retour-zenden op te vragen bij het desbetreffende inleverpunt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten die tijdens transport kwijtraken. Bewaar de traceerinformatie van jouw pakket goed, totdat je een bevestigingsmail van ons ontvangt dat jouw pakket bij ons is aangekomen.

Je dient je retour van tevoren bij ons aan te melden. Hieronder lees je hoe je jouw retour aanmeldt. 

 


 

Hoe meld ik mijn retour aan?

Je kunt jouw product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Als je de binnen 14 dagen na het ontvangen van het product de artikelen retour hebt gemeld, heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Meld jouw retour van tevoren aan via de volgende stappen:

  1. Log in op jouw account. Heb je besteld als gast? Maak een account aan en neem contact met ons op
  2. Ga naar uw orders in jouw account
  3. Vul het retourverzoek in en wij delen de retourstappen met je per e-mail
  4. De retourkosten komen voor eigen rekening

 


 

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij jouw geretourneerde producten hebben ontvangen en goedgekeurd, betalen wij het bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) aan je terug. Dit gebeurt op dezelfde wijze waarop de oorspronkelijke betaling is verricht. Wij houden je tijdens het hele retourproces op de hoogte. Houd rekening met 5-10 werkdagen voordat het geld weer terug op je rekening staat.

 


 

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn retour?

Wij houden je tijdens het hele retourproces op de hoogte via e-mail. 

 


 

Kan ik een product omruilen?

Ruilen is niet mogelijk. Retourneer hiervoor het desbetreffende product en bestel het product opnieuw.

 


 

Er is iets mis met mijn bestelling, wat nu?

Vervelend dat er iets mis is met je bestelling! Mocht jouw bestelling beschadigd of onvolledig zijn, neem dan contact met ons op via info@sharpasaknife.eu. Samen komen we tot een passende oplossing!