Graveren

Maak jouw keukenmes, drinkbeker of zakmes persoonlijk door het te laten graveren! Wij bieden voor (bijna) al onze messen en rvs thermosflessen de mogelijkheid aan om deze te graveren. Dit doen we gewoon zelf, in onze eigen graveerstudio. Ideaal als mooi gepersonaliseerd cadeau of om je eigen (zak)messen uniek te maken.

 

Graveren is bij Sharp as a Knife GRATIS! Als graveren mogelijk is, zie je dit bovenaan op de productpagina staan. Kies op de productpagina bij 'Wil je een gravering?' voor 'Ja'. De prijs die je dan op de productpagina te zien krijgt, is de prijs voor het product inclusief gravering. Vul vervolgens de te graveren tekst in en kies het gewenste lettertype. Benieuwd hoe jouw tekst er precies uit komt te zien in het gekozen lettertype? Probeer het dan alvast uit in je vaste tekstverwerker (bijvoorbeeld Word).

 

Het graveren gebeurt met behulp van een laser. Met de computer gestuurde laser wordt een speciaal poeder gefuseerd aan het staal. Het resultaat is een zwarte afdruk op het staal die veel langer blijft zitten dan met andere technieken. Omdat het graveren computergestuurd is, is het mogelijk om zelf een lettertype te kiezen. Bij messen komt de gravering altijd op het lemmet (snijvlak) te staan. Ook bij een zakmes komt de gravering altijd op het mes te staan.

 

We kunnen helaas niet graveren op bijvoorbeeld de kunststof schalen van Victorinox zakmessen, Swiss Cards, Smart Card Wallets, zaklampen en kompassen. Zie je de optie voor graveren niet staan op de productpagina? Neem dan contact met ons op om te bespreken of graveren wel mogelijk is.

 

Graveren is bij ons heel eenvoudig. Jij geeft aan wat de te graveren tekst is en in welk lettertype we moeten graveren, wij doen de rest. We kiezen altijd voor een mooie, duidelijke positie op het mes. Uiteraard zorgen we ervoor dat de gravure niet over merklogo's heen valt. Bij de afmeting houden we zo veel mogelijk de afmeting van logo's die al op het graveervlak staan aan. In het voorbeeld hierboven wordt de gravering dus ongeveer net zo breed als het Homey's / Esbit logo. Hoe meer tekst, hoe kleiner de gravering zal worden, dus houd hier rekening mee.

 

Kies je ervoor je zakmes, keukenmes of drinkbeker te laten graveren, dan moet je rekening houden met een paar (werk)dagen extra levertijd. Het graveren gaat weliswaar met de computer, maar het instellen gebeurt met de hand voor een zo mooi mogelijk resultaat. Zorg dus dat je op tijd bestelt als je van plan bent het gegraveerde product cadeau te doen.