Laat je mes graveren

 

Maak jouw keukenmes, drinkbeker of zakmes persoonlijk door het te laten graveren! Wij bieden voor (bijna) al onze messen en rvs thermosflessen de mogelijkheid aan om deze te graveren. Dit doen we gewoon zelf, in onze eigen graveerstudio. Ideaal als mooi gepersonaliseerd cadeau of om je eigen (zak)messen uniek te maken.

 

Het graveren gebeurt met behulp van een laser. Met de computer gestuurde laser wordt een speciaal poeder gefuseerd aan het staal. Het resultaat is een zwarte afdruk op het staal die veel langer blijft zitten dan met andere technieken. Omdat het graveren computergestuurd is, is het mogelijk om zelf een lettertype te kiezen. Bij messen komt de gravering altijd op het lemmet (snijvlak) te staan.

 

Graveren is bij ons heel eenvoudig. Jij geeft aan wat de te graveren tekst is en in welk lettertype we moeten graveren, wij doen de rest. We kiezen altijd voor een mooie, duidelijke positie op het mes. Uiteraard zorgen we ervoor dat de gravure niet over merklogo's heen valt.

 

Kies je ervoor je zakmes, keukenmes of drinkbeker te laten graveren, dan moet je rekening houden met een paar (werk)dagen extra levertijd. Het graveren gaat weliswaar met de computer, maar het instellen gebeurt met de hand voor een zo mooi mogelijk resultaat. Zorg dus dat je op tijd bestelt als je van plan bent het gegraveerde product cadeau te doen.

 

Graveren is bij Sharp as a Knife al mogelijk vanaf 4,95 euro. De prijs van de gravering is direct bij het bestellen zichtbaar. Kies op de productpagina bij 'Wil je een gravering?' voor 'Ja'. De prijs die je dan op de productpagina te zien krijgt, is de prijs voor het product inclusief gravering. Vul vervolgens de te graveren tekst in en kies het gewenste lettertype. Benieuwd hoe jouw tekst er precies uit komt te zien in het gekozen lettertype? Probeer het dan alvast uit in je vaste tekstverwerker (bijvoorbeeld Word).