Klantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

 

Ik heb een vraag of klacht

Heb je een vraag over een product of merk dat wij verkopen? Ben je niet tevreden over je bestelling? Wil je graag advies over de aankoop van een mes, messenslijper, waterfles of ander product dat we verkopen? Neem contact met ons op, want wij helpen je graag verder! Ga hier verder naar onze contactpagina.

 


 

Ik heb nog nooit van Sharp as a Knife gehoord, wat voor bedrijf zijn jullie eigenlijk?

Sharp as a Knife is een webshop gericht op de verkoop van messen en outdoor artikelen. Wij verkopen bekende merken als VictorinoxChef'sChoice en Diamant Sabatier, maar ook in Nederland nog wat minder bekende merken als Esbit en Silva. Wil je meer weten over ons? Lees hier ons hele verhaal!

 


 

Hoe zit het met de levertijd en verzending van mijn bestelling?

Of je nou al hebt besteld of nog van plan bent om te gaan bestellen, het is fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent qua levertijd en verzendkosten. Wij zullen je bestelling altijd zo snel mogelijk verzenden (op werkdagen binnen 24 uur) en vanaf 35 euro zijn de verzendkosten gratis. Wil je meer informatie? Bekijk dan de pagina over levertijd en verzending.

 


 

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar wil hem helaas retour sturen

Wat jammer dat je je bestelling niet (volledig) wil houden! Je hebt vanaf het moment van ontvangst 14 dagen om te bepalen of jouw bestelling bevalt. In deze tijd mag je de producten die je hebt ontvangen, bekijken zoals je dat ook een winkel zou mogen doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een mes wel goed mag bekijken en uit een hersluitbaar doosje mag halen, maar dat je het niet al mag gebruiken om een uitje te snijden. Voor sommige producten, bijvoorbeeld nagelvijlen of kappersscharen, gelden i.v.m. hygiëne strengere regels. Lees meer over retourneren in ons retourbeleid.

 

Europees klachtenplatform

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar sharpasaknife.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.