Over ons

LIEFDE VOOR SCHERPE ZAKEN, OOG VOOR DESIGN EN EEN HART VOOR MATERIALEN.

IETS WAT WE ZIELSGRAAG WILLEN DELEN MET DE WERELD EN MET JOU.

 


 

Sharp as a Knife: het verhaal achter het merk

Welkom op Sharp as a Knife, een site gestart door twee echte messenfanaten; een outdoor-tijger en een kookfreak. We hebben liefde voor scherpe zaken, oog voor design en een hart voor materialen. Dit willen we, samen met onze spitse kijk op prijzen en onze kennis, delen met de wereld en met jou.

Met deze gezamenlijke passie zijn wij deze webshop begonnen en ons doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het aanschaffen van een product dat het beste bij jou past. Op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Ook dan staan we voor je klaar. Zowel voor jong als oud, voor man en vrouw, onze grote selectie bevat voor ieder wat wils.

We doen er alles aan om voor jou

  • Scherp in te kopen
  • Scherp voor jou te prijzen
  • Scherp te blijven

Dit betekent dat wij alle producten op onze site zelf testen en dat we een selectie maken van de scherpste en krachtigste artikelen in onze branches. We onderbouwen onze keuzes van artikelen door de productinformatie zo uitgebreid mogelijk te geven en onze plus- en minpunten van de producten door te geven.

Sharp as a Knife is ook te vinden op Bol.com en Amazon. Lees onze beoordelingen op Bol.com

Kijk rustig rond op onze site, lees een paar blogartikelen en trakteer jezelf of iemand anders op een kostelijk nieuw mes.