Over Sharp As A Knife

LIEFDE VOOR SCHERPE ZAKEN, OOG VOOR DESIGN EN EEN HART VOOR MATERIALEN.

IETS WAT WE ZIELSGRAAG WILLEN DELEN MET DE WERELD EN MET JOU.

 


 

BRANDSTORY

Welkom op Sharp as a Knife, een site gestart door twee echte messenfanaten; een outdoor-tijger en een kookfreak. We hebben liefde voor scherpe zaken, oog voor design en een hart voor materialen. Dit willen we, samen met onze spitse kijk op prijzen en onze kennis, delen met de wereld en met jou.

Met deze gezamenlijke passie zijn wij deze webshop begonnen en ons doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het aanschaffen van een product dat het beste bij jou past. Meer opzoek naar een cadeau voor iemand anders? Ook dan zijn wij van grote hulp! Zowel voor jong en oud, voor man en vrouw, onze grote selectie bevat voor ieder wat wils.

We doen er alles aan om voor jou

- Scherp in te kopen

- Scherp voor jou te prijzen

- Scherp te blijven

Dit betekent dat wij alle producten op onze site door onszelf getest worden en we een selectie maken van de scherpste en krachtigste artikelen in onze branches. We zullen onze keuzes van artikelen onderbouwen door de productinformatie zo uitgebreid mogelijk te geven en onze plus- en minpunten van de producten door te geven.

Als je wilt dat we helpen met het maken van jouw keuze op een simpele en plezierige manier, dan is onze Shop Assistente perfect. We noemen haar Els Stockmans en ze staat op ieder moment van de dag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Els is er om jou te helpen met het vinden van hét perfecte mes of de ideale multitool.

Kijk rustig even rond op onze site, lees een paar blogartikelen of laat je helpen door onze keuzehulp en trakteer jezelf of iemand anders op een kostelijk nieuw mes.