De ultieme ‘cooling down’ met de cold brew ervaring van Asobu

Geplaatst door Stef | Sharp as a Knife op 22nd May 2024

De ultieme ‘cooling down’ met de cold brew ervaring van Asobu

Ben jij je saaie kop koffie ook zo beu? Ben je eraan toe om je koffieroutine naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de magie van Asobu, het merk dat Japanse speelsheid combineert met innovatie. Vandaag duiken we in hun paradepaardje: de Asobu Cold Brew. Dit apparaat biedt een ongeëvenaarde koude koffie-ervaring. En dat gewoon bij jou thuis! Lees verder om te ontdekken waarom deze cold brew een must-have is, hoe je het gebruikt en wat deze Asobu Cold Brew zo bijzonder maakt.


Asobu: Fun en playful in elk product

Asobu, geïnspireerd door de Japanse cultuur, betekent letterlijk 'plezierig en speels'. Deze filosofie weerspiegelt zich in hun kleurrijke en vrolijke productlijn. Of je nu op zoek bent naar een drinkfles voor onderweg, een kinderdrinkfles of een koffiebeker to go, Asobu heeft het allemaal. Ze staan bekend om hun innovatieve en functionele ontwerpen, met producten die net zo stijlvol als praktisch zijn.

Cold brew koffie: Wat maakt het bijzonder?

Cold brew koffie is een ware traktatie voor koffieliefhebbers. In tegenstelling tot traditionele koffie, waarbij heet water wordt gebruikt om de koffiebonen te extraheren, wordt bij cold brew koud water gebruikt. Dit resulteert in een zachtere, minder bittere smaak, wat perfect is voor warme dagen. Maar wat maakt de Asobu Cold Brew zo speciaal?

De Asobu Cold Brew in detail

De Asobu Cold Brew is ontworpen voor gemak en kwaliteit. Het is een draagbaar en stijlvol apparaat waarmee je overal van heerlijke cold brew koffie kunt genieten. Hier is hoe het werkt:

  1. Vul het filter met gemalen koffie: Gebruik ongeveer 85 gram (of 3 oz) van je favoriete koffie.
  2. Vul de karaf met koud water: Giet langzaam koud water over de gemalen koffie tot de karaf vol is.
  3. Laat het trekken: Plaats de karaf in de koelkast en laat de koffie 12 tot 24 uur trekken.
  4. Geniet ervan: Zodra de koffie klaar is, verwijder je het filter en geniet je van je koude koffie. Voeg ijsklontjes of een scheutje melk toe voor een extra verfrissende ervaring.

Dankzij de dubbele wandconstructie van de Asobu Cold Brew blijft je koffie urenlang koud, perfect voor onderweg.

Waarom kiezen voor de Asobu Cold Brew?

Naast het feit dat je met de Asobu Cold Brew eenvoudig heerlijke koude koffie kunt maken, zijn er nog meer voordelen:

  • Draagbaarheid: Neem je cold brew overal mee naartoe dankzij het handige ontwerp.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, gaat de Asobu Cold Brew lang mee.
  • Personaliseerbaar: Maak je Asobu product uniek met de graveeroptie. Voeg je naam of een inspirerende quote toe voor een persoonlijke touch.

Asobu's veelzijdige aanbod

Naast de Cold Brew heeft Asobu een breed scala aan producten. Enkele highlights zijn:

  • Bestie Bottles: Deze kinderdrinkflessen maken water drinken een feest. Met leuke designs zoals de ijsbeer en eenhoorn, zullen kinderen graag gehydrateerd blijven.
  • Koffiebeker to go: Ideaal voor de drukke professional. Deze bekers zijn lekvrij en houden je koffie urenlang warm.

Wat moet je naast de Cold Brew nog meer weten over Asobu?

Welke drinkfles voor kinderen?
De Bestie Bottles van Asobu zijn perfect voor kinderen. Ze zijn speels, kleurrijk en ontworpen om water drinken leuk te maken. Bovendien kun je er je eigen naam in laten graveren

Wat is de fijnste waterfles?
Asobu biedt een breed scala aan waterflessen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Kies een fles die past bij jouw lifestyle.

Hoe zet je koude koffie?
Met de Asobu Cold Brew is het eenvoudig. Voeg gemalen koffie en koud water toe, laat het trekken in de koelkast en geniet van een heerlijk verfrissende cold brew.

Hoe maak je cold brew koffie?
Het proces is simpel: vul het filter met koffie, voeg koud water toe, laat het trekken en serveer met ijs.

Wat is een goede koffie to go beker?
De koffiebekers van Asobu zijn ideaal voor onderweg. Ze zijn lekvrij en houden je koffie warm, zodat je overal kunt genieten van je favoriete drankje.

Asobu combineert stijl, innovatie en plezier in elk product. Of je nu op zoek bent naar de perfecte cold brew ervaring of een speelse kinderdrinkfles, Asobu heeft iets voor iedereen. Ontdek het volledige assortiment op Sharp As A Knife en maak van elke slok een speciale ervaring. Klaar voor de revolutie van je koffieroutine?