Homey's By Schiffmacher Steakknives set - 4 delig

UPC:
8711942003173
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€149.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Homey's By Schiffmacher Steakmessenset

Een set van 4 robuuste steakmessen geïnspireerd op Corsicaanse Shepherd’s knives. Ieder mes heeft een unieke tatoeage, ontworpen door Henk Schiffmacher zelf, met een terugkerend Niho Mano (haaientanden) patroon.

Deze steakmessenset is geïnspireerd op Corsicaans erfgoed. Corsica kent een lange agrarische geschiedenis. Het boerenleven was zwaar en je moest op je gereedschap kunnen vertrouwen. De Shepherd’s Knife was hét mes onder de boeren en wordt gezien als vaderlijk erfgoed. Op zijn 10de verjaardag kreeg een jongen zijn eerste mes van zijn vader. Dit markeerde zijn transitie naar volwassenheid: een traditie die van generatie op generatie wordt voortgezet.

De set bestaat uit vier robuuste steakmessen, elk met een uniek en herkenbaar patroon. Natuurlijk hout creëert een authentiek uiterlijk; geen mes is hetzelfde. Om deze authenticiteit te omarmen, heeft elk mes zijn eigen tatoeage. Deze tatoeages zijn uiteraard ontworpen door Henk zelf. Het zijn vier verschillende tatoeages, maar elk mes heeft een set haaientanden in zijn scherpe lemmet staan.

De messen hebben een vlijmscherp lemmet van roestvrij staal, een heft van wortelnotenhout en worden geleverd in een luxe giftbox. Prachtig als cadeau voor jezelf of een ander!

De By Schiffmacher steakmessenset is te combineren met de bijpassende By Schiffmacher snijplank, uiteraard met de bekende Schiffmacher Skull. Wil je de collectie helemaal compleet maken? Ga dan voor het By Schiffmacher Koksmes, een vlijmscherp mes vervaardigd uit één stuk rvs en een lemmet met bedrukking geïnspireerd door Polynesische tattoo-kunst. Mooi om cadeau te geven maar nog veel mooier om te gebruiken.

5 jaar garantie.

5 jaar garantie