Diamant Sabatier Alsace Messenblok

UPC:
8711942005474
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€116.95
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Diamant Sabatier Messenblok Alsace - Acacia Hout - 4-delig - RVS/POM

Met het Diamant Sabatier messenblok uit de Alsace serie heb je dé essentials voor in de keuken en tackle je probleemloos elke snijtaak. De Alsace bestaat uit een messenblok van prachtig acaciahout met 4 vlijmscherpe Diamant Sabatier messen.

Ben je hobbykok? Of heb je stiekem ambitie? Het Alsace messenblok van Diamant Sabatier biedt je de essentials om jouw kunsten te kunnen tonen in de keuken. Het Alsace messenblok is gemaakt van prachtig acaciahout met onderaan het logo van Diamant Sabatier. De voet van het Diamant Sabatier messenblok is van rvs met antislip materiaal aan de onderkant. Het resultaat is een stijlvol messenblok dat een mooie toevoeging zal zijn aan iedere keuken.

Het Alsace messenblok komt met een viertal essentiële messen. Het koksmes (20 cm) is onmisbaar tijdens het koken en voor alle grote snijtaken. Het grof gekartelde broodmes (20 cm) is, logischerwijs, voor het snijden van brood, maar ook andere producten met harde schil/korst. Het gekartelde universeel keukenmes (12 cm) is de veelzijdige alleskunner en het officemes (8 cm) is voor de kleine snijtaken zoals het snipperen van een uitje of knoflook. Het lemmet van de messen is gemaakt van 5Cr15Mov SS roestvrij staal wat op elegante wijze doorloopt in het heft. Het heft wordt gecompleteerd door stevig ABS-kunststof dat is vastgezet met roestvrij stalen klinknagels.

  • 4-delig Diamant Sabatier messenblok uit de Alsace lijn
  • Messenblok van prachtig acaciahout met rvs voetstuk
  • Bestaat uit een koksmes (20 cm), gekarteld broodmes (20 cm), gekarteld universeel keukenmes (12 cm) en officemes (8 cm)
  • Lemmet van roestvrij staal wat doorloopt in heft van ABS-kunststof
  • Diamant Sabatier messenblok met de essentials voor iedere keuken

Garantie

Diamant Sabatier staat voor de hoogste kwaliteit in de keuken. Daarom zit op het Alsace messenblok van Diamant Sabatier levenslange garantie.

Het merk Diamant Sabatier

Diamant Sabatier is de echte authentieke en leidende producent van hoogwaardige keukenmessen. Dit merk vindt zijn oorsprong 500 jaar geleden in Frankrijk, waar het bekend staat om zijn moderne productietechnieken en het brede assortiment. Zo maakt Diamant Sabatier messenblokken, messensets en losse keukenmessen.

Levenslang