Diamant Sabatier Messenset 3-delig Integra

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€107.94
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Diamant Sabatier Integra Messenset 3-delig

Messenset uit de Diamant Sabatier Integra serie met 3-delige inhoud: een groot koksmes, allround met extra breed lemmet van 20 cm en vingerruimte onder het heft, een broodmes met een lemmet van 23 cm en scherpe karteling en een officemes met een spits lemmet van 9 cm. Uitstekende startset.

  • Lemmeten van hooggelegeerd X45CrMoV15 roestvrij staal
  • Geslepen in zeer scherpe hoek van 15 graden
  • Ergonomische heftschalen van sterke POM kunststof met drie klinknagels
  • Messen vaatwasmachinebestendig
  • Fraaie geschenkdoos
  • Levenslange garantie op materiaal en productiefouten

De Diamant Sabatier Integra serie is zeer uitgebreid en biedt diverse professionele messen van hoge kwaliteit. Dé nieuwe klassieker. Sowieso voldoen alle Diamant Sabatier messen aan de scherpste eisen. Een feest om mee te werken.

Het merk Diamant Sabatier

Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Garantie

Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.

Graveren

Graveren is mogelijk vanaf 4,95 euro. Bij een messenblok of set met meerdere messen graveren we alle messen, waardoor de prijs wat hoger ligt. Als graveren mogelijk is, zie je dit bovenaan op de productpagina staan. Kies bij 'Wil je een gravering?' voor 'Ja'. De prijs die je dan te zien krijgt, is de prijs voor het product inclusief gravering. Vul de te graveren tekst in en kies het gewenste lettertype. Benieuwd hoe jouw tekst er precies uit komt te zien in het gekozen lettertype? Probeer het dan alvast uit in je vaste tekstverwerker (bijvoorbeeld Word).

Bij messen komt de gravering altijd op het lemmet (snijvlak) te staan. Ook bij een zakmes komt de gravering altijd op het mes te staan. Bij de afmeting houden we zo veel mogelijk de afmeting van logo's die al op het graveervlak staan aan. Hoe meer tekst, hoe kleiner de gravering zal worden, dus houd hier rekening mee. Vragen? Bel of mail ons!

Levenslang