Homeij Keukenschaar Cooking Classic

UPC:
8711942470524
Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden, m.u.v. graveringsorders.
€10.95
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Groenten en kruiden kun je natuurlijk ook prima knippen. Met deze schaar van Homeij Cooking Classic is dat een fluitje van een cent. De bladen zijn gemaakt van mat rvs en zijn gekarteld voor extra grip op zware of gladde materialen. Een extra handigheidje: de schaar is ook voorzien van een notenkraker en opener. De bladen zijn demontabel, zodat je ze goed schoon kan houden. Wel zo fijn in de keuken!

Kenmerken:

  • Bladen van mat roestvrij staal, met kartel
  • Comfortabele handles van sterk ABS kunststof
  • Demontabel, gemakkelijk te reinigen
  • Met notenkraker
  • Professionele techniek
  • 5 jaar garantie

What's cooking?

De Homeij Cooking Classic serie onderscheidt zich vooral door een uitstekende kwaliteit voor een toch gunstige prijs. De messen zijn vervaardigd van hooggelegeerd roestvrij staal en zijn duurzaam vlijmscherp. De kuiltjes in het lemmet van een Cooking Classic mes voorkomen dat de etenswaren aan het lemmet blijven kleven. De krop is gesmeed en het heft is van sterk POM kunststof met klinknagels. De messen in de Homeij Cooking Classic serie zijn goed uitgebalanceerd en leveren uitstekende snijprestaties.

Klassiek keukengereedschap

De Homeij Cooking Classic collectie is zeer breed. De serie bevat een office-/schilmesje, universeel keukenmes, steakmes, tomaten-, worst-, kaasmes met vorkpunt, broodmes, koksmessen 16cm, 20cm en 25cm, santokumes met kuiltjes, hakmes, aanzetstaal, vleesvork, wild- /gevogelteschaar en keukenschaar. Tevens zijn er messenblokken met 5-delige en 7-delige Classic inhoud en een trancheerset, bestaande uit een vleesvork en koksmes, verkrijgbaar.

Professionele techniek

Alle messen en messenblokken zijn fraai verpakt en dus ook zeer geschikt om cadeau te geven. Met Homeij heb je een staaltje professionele techniek in handen, waarop standaard 5 jaar garantie zit.

5 jaar