Homey's Bokträ messenblok - 5-delig

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 dagen.
(No reviews yet) Write a Review
Current Stock:
€54.98
(You save )
Adding to cart… The item has been added

✔    Gratis verzending vanaf €35,-

✔    Vóór 15:00 besteld dezelfde dag verzonden

✔    ★★★★☆ 9,1/10 uit 1142 beoordelingen

✔    Laat je cadeau GRATIS graveren

Homey's Bokträ messenblok - 5-delig - beukenhout - rubberhout - zwart

Breid je keuken uit met het klassieke en stijlvolle Homey's Bokträ messenblok. Dit 5-delige zwarte messenblok biedt alle essentials voor tijdens het koken en past door de combinatie zwart met beukenhout op ieder aanrecht!

Het Homey's Bokträ messenblok bevat 5 essentiële messen voor in de keuken. Dit begint bij het belangrijkste mes: het koksmes. Het Bokträ koksmes (20cm) heeft een prettig groot lemmet en is geschikt voor nagenoeg elke snijtaak, van klein tot groot. Daarnaast bevat het messenblok een grof gekarteld broodmes (20cm), perfect voor het snijden van brood (natuurlijk) maar ook andere producten met harde schil. Het vleesmes (20cm) is extra flexibel, ideaal voor het moeiteloos snijden van alle soorten vlees. Het messenblok wordt gecompleteerd met het Bokträ universeel keukenmes (11cm) en officemes (9cm). Deze kleine maar veelzijdige kampioenen zijn perfect voor het snijden van groenten, snipperen van een teentje knofloof of het schillen van een appeltje.

De messen uit het Bokträ messenblok zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn vlijmscherp! Het lemmet loopt over in een mooi en ietwat aflopend heft van duurzaam beukenhout. Dit geeft ieder mes een klassiek en stylish uiterlijk dat moeiteloos in elke keuken past. Het messenblok zelf is gemaakt van zwart rubberhout met het Homey's Tools for Life logo. Aan de onderkant van het Bokträ messenblok zit op elke hoek antislip materiaal, zo blijft messenblok stevig staan. Geleverd in een duurzame verpakking van gerecycled karton.

Een fijn en praktisch pluspunt: de messleuven zijn open en lopen helemaal door tot de onderkant van het Bokträ messenblok. Hierdoor kan er geen vuil in de sleuven blijven zitten, wel zo hygiënisch!

  • Homey's Bokträ 5-delige messenblok, het klassieke en stylish messenblok dat een waardevolle toevoeging is voor elke keuken
  • Beschikt over 5 essentiële messen: koksmes (20cm), gekarteld broodmes (20cm), vleesmes (20cm), universeel keukenmes, (11cm) en officemes (9cm)
  • Lemmet van vlijmscherp RVS, heft van duurzaam beukenhout voor een tijdloos uiterlijk! Ideaal om moeiteloos te snijden!
  • Messenblok van zwart rubberhout met antislip voetjes onderop, sleuven lopen door tot onderkant voor extra hygiëne op het aanrecht
  • Afwassen met de hand, geleverd in een bijpassende en duurzame verpakking van gerecycled karton

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life’ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.

5 jaar garantie