Homey's By Keith Haring

KEITH HARING BINNENKORT BESCHIKBAAR

Pre- order Keith Haring

Met de Keith Haring-collectie brengen we de gedenkwaardige werken van Keith Haring, een van de bekendste jonge kunstenaars van de jaren 80, naar je dagelijks leven. Zijn passie is verweven met de onze: mensen samenbrengen door hulpmiddelen te creëren die gevoelens, ervaringen en herinneringen oproepen. In diezelfde geest van saamhorigheid komen nu de kookkunst en Homey's Keith Haring Collectie samen.


De kunst van koken en Keith Haring komen samen

Keith Haring - Een van de meest iconische kunstenaars aller tijden, zijn kunst wordt door velen herkend. Zijn ritmische lijnen, gedurfde figuren en dynamische kleuren verbeelden gevoelens van energie en beweging, maar zenden ook een boodschap uit. Zijn creaties belichamen vrede, liefde, medeleven en gelijkheid. Haring wilde kunst voor iedereen toegankelijk maken. Openbare ruimtes, gebouwen en alledaagse voorwerpen waren zijn canvas. Nu leeft zijn nalatenschap voort in onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

Bruggen bouwen

Haring probeerde een gevoel van saamhorigheid te creëren en relaties te smeden die allerlei grenzen overstijgen - cultuur, maatschappij, waarden en overtuigingen. Hij deed dat door middel van zijn kunst, door de kloof tussen beeldende kunst en populaire cultuur te overbruggen en zijn boodschap onder iedereen te verspreiden.

 

In samenwerking met de Keith Haring Foundation brengen we de gedenkwaardige werken van Keith Haring naar je dagelijks leven. We verweven zijn passie met de onze: mensen samenbrengen door hulpmiddelen te creëren die gevoelens, ervaringen en herinneringen oproepen.

 

Kom samen door de kunst van het koken met de Keith Haring collectie.


Met de Keith Haring-collectie brengen we de gedenkwaardige werken van Keith Haring, een van de bekendste jonge kunstenaars van de jaren 80, naar je dagelijks leven. Met zijn print op jouw koksmes of steakmes is onmisbaar in de keuken! Zijn passie is verweven met de onze: mensen samenbrengen door hulpmiddelen te creëren die gevoelens, ervaringen en herinneringen oproepen. In diezelfde geest van saamhorigheid komen nu de kookkunst en Homey's Keith Haring Collectie samen.