Diamant Sabatier Integra Santokumes - 17cm

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€46.95
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Diamant Sabatier Integra Santokumes 17 cm

Het Integra santokumes zou je kunnen zien als de Aziatische versie van het koksmes. Bij het gebruik van een santokumes komt echter een andere, meer ‘hakkende’ snijtechniek kijken door het bijna helemaal rechte snijoppervlak. Door de kuiltjes blijft voedsel minder makkelijk aan het lemmet plakken.

  • Breed lemmet van 17 cm met recht snijoppervlak en antikleefkuiltjes
  • Lemmet van hooggelegeerd roestvrij X45CrMoV15 staal
  • Heft van zwart POM kunststof met klinknagels
  • Verpakt in een fraaie geschenkdoos
  • Levenslange garantie

Het merk Diamant Sabatier

Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Garantie

Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.

Graveren

Graveren is mogelijk vanaf 4,95 euro. Bij een messenblok of set met meerdere messen graveren we alle messen, waardoor de prijs wat hoger ligt. Als graveren mogelijk is, zie je dit bovenaan op de productpagina staan. Kies bij 'Wil je een gravering?' voor 'Ja'. De prijs die je dan te zien krijgt, is de prijs voor het product inclusief gravering. Vul de te graveren tekst in en kies het gewenste lettertype. Benieuwd hoe jouw tekst er precies uit komt te zien in het gekozen lettertype? Probeer het dan alvast uit in je vaste tekstverwerker (bijvoorbeeld Word).

Bij messen komt de gravering altijd op het lemmet (snijvlak) te staan. Ook bij een zakmes komt de gravering altijd op het mes te staan. Bij de afmeting houden we zo veel mogelijk de afmeting van logo's die al op het graveervlak staan aan. Hoe meer tekst, hoe kleiner de gravering zal worden, dus houd hier rekening mee. Vragen? Bel of mail ons!

Levenslange Garantie
Verpakking:
Geschenkdoos