Diamant Sabatier Integra Uitbeenmes 14 cm

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€34.94
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Het Integra uitbeenmes van Diamant Sabatier heeft een smal en flexibel lemmet met een scherpe punt. Deze eigenschappen maken het mes perfect om heel gedetailleerd tussen het vlees en het bot te snijden. Ook het onthuiden van vlees en het verwijderen van pezen en vet wordt appeltje-eitje met dit Integra uitbeenmes.

  • Smal, flexibel en puntig lemmet van 14 cm
  • Lemmet van hooggelegeerd roestvrij X45CrMoV15 staal
  • Heft van zwart POM kunststof met klinknagels
  • Verpakt in een fraaie geschenkdoos
  • Levenslange garantie

HET MERK DIAMANT SABATIER

Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

DE GARANTIE VAN DIAMANT SABATIER

Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.

Levenslange Garantie
Verpakking:
Geschenkdoos