Victorinox Cadet Swiss Spirit Limited Edition 2022 Zakmes

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden.
Write a Review
Current Stock:
€49.01
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Victorinox Cadet Swiss Spirit Limited Edition 2022 - 11 functies

De Cadet Swiss Spirit 2022: het prachtige Victorinox Limited Edition zakmes van dit jaar. Dit zakmes beeldt een prachtig monochroom design af met grafische illustraties van historisch plekken die kenmerkend zijn voor Zwitserland!

De Cadet Swiss Spirit heeft een zwart/wit ontwerp waardoor de grafische illustraties erg mooi naar voren komen op het zakmes, zowel op de voor- als achterkant! Het zakmes is bedrukt met 7 verschillende illustraties, waaronder de Edelweiss (een prachtige witte bloem die een symbool is voor Zwitserland), het Bundeshaus in Bern (het meer dan 300 meter lange thuis voor het Zwitserse parlement en het hart van één van de eerste moderne democraties ter wereld) en de Kapellbrücke in Luzern (een historische brug en een van de meest bezochte toeristische attracties van Zwitserland).

De Victorinox Swiss Spirit Limited Edition 2022 is gemaakt van topkwaliteit roestvrij staal en beschikt over 11 functies: mes, blikopener, flesopener, schroevendraaier 3mm, schroevendraaier 6mm, kabelstripper, nagelvijl, nagel schoonmaker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Het zakmes komt in een gelimiteerde oplage van 12.000 stuks en wordt geleverd in een mooi bijpassend Limited Edition giftdoosje met inlay. Hiermee kun je het zakmes ook uitstekend cadeau doen!

  • Victorinox Cadet Swiss Spirit Limited Edition 2022
  • Met een prachtig monochroom ontwerp met een aantal van de bekendste plaatsen en plekken van Zwitserland
  • Een mooi zakmes dat het karakter en het gedachtegoed van Zwitserland portretteert
  • Victorinox Cadet zakmes met 11 functies, waaronder een mes, schroevendraaiers en blik- en flesopener
  • Gelimiteerde opgave van 12.000 stuks, om altijd bij je te dragen, voor de collectie of om cadeau te geven in het meegeleverde en bijpassende giftdoosje met inlay

Garantie

Op een product van Victorinox krijg je standaard levenslange garantie.

Het merk Victorinox

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Levenslange garantie