Victorinox Swiss Modern keukenset - 3-delig LE 2022

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€20.10
(You save )

50+ jaar ervaring

Victorinox Swiss Modern keukenset - 3-delig - RVS - LE 2022

De welbekende Zwitserse topkwaliteit van Victorinox in een modern jasje: de Swiss Modern 3-delige keukenset. Deze Limited Edition 2022 set biedt 3 essentiële messen voor in de keuken: het tomatenmes en 2 officemessen. Een genot om mee te werken!

De Victorinox Limited Edition (LE) keukenset van 2022 is een upgrade voor elke keuken en brengt elegante en hedendaagse kleuren naar het aanrecht. De Swiss Modern Urban keukenset bestaat namelijk uit een tomatenmes en twee schil-/officemessen. Het tomatenmes (11 cm) beschikt over vlijmscherpe microkarteling en is daarmee perfect voor het snijden van groenten en fruit met harde schil/korst. Het officemes (10 cm) heeft een glad lemmet met een scherpe punt, ideaal voor het schillen en snijden van ieder soort eten. Bij de set zit ook eenzelfde officemes met een gekarteld lemmet, geschikt voor iedere snijtaak.

Deze keukenset is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurencombinaties: Urban en Flower. Zo kan je de kleur kiezen die het best bij jouw keuken en interieur past!

De combinatie van de twee gekartelde messen en het glad mes maakt deze Swiss Modern keukenset ideaal tijdens de voorbereiding van ieder gerecht of gewoon voor het klaarmaken van een tussendoortje. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een vaatwasserbestendig heft van polypropyleen kunststof. Hierdoor zijn de messen erg slagvast en zijn ze bestand tegen temperaturen tot 80-100 graden Celsius.

  • Victorinox Swiss Modern Limited Edition 2022 keukenset
  • Bestaande uit een microkartel tomatenmes met ronde punt, een microkartel officemes en een glad officemes (beide met vlijmscherpe punt)
  • Keuze uit twee kleurencombinaties: Urban of Flower
  • Ideaal voor de voorbereiding van iedere maaltijd of tussendoortje
  • Gemaakt van hoogwaardig RVS, heft van slagvast polypropyleen kunststof
  • Bestand tegen temperaturen van 80-100 graden Celsius en dus vaatwasserbestendig

Garantie

Op een product van Victorinox krijg je standaard levenslange garantie.

Het merk Victorinox

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Levenslange garantie