Homey's Billy zakmes - 18cm - RVS/G10 - DIY - lemmet + schaar

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€21.95
(You save )
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Homey's Billy zakmes - 18cm - RVS/G10 - DIY - lemmet + schaar

Het Homey's Billy kinderzakmes ondersteunt je bij dagelijkse bezigheden en draag je eenvoudig overal mee naartoe. Billy heeft handige tools die je anders nooit bij je hebt net wanneer je ze nodig hebt. Praktische topkwaliteit voor al je projecten.

Het Billy kinderzakmes zal je bijstaan bij allerlei taken, van dagelijkse bezigheden tot de kleine klusjes. Hedy heeft een gecombineerd lemmet waar één gedeelte glad is en één gedeelte is voorzien van vlijmscherpe karteling. Het Homey's zakmes beschikt daarnaast over een kleine schaar, ideaal als het zakmes zelf niet geschikt is voor de job.

Het lemmet van Billy is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een satijnen finish. Klap het vlijmscherpe snijblad uit met de nailnick en blokkeer het met de backlock. Het heft is gemaakt van G10 glasvezel met een groene kleur. Het Homey's Billy zakmes komt met 4 verschillende kleuren keycords om hem eenvoudig met je mee te nemen. Geleverd in een duurzame verpakking volledig gemaakt van gerecycled karton!

  • Het Homey's Billy kinderzakmes: een praktisch zakmes met een handige extra tool die je eenvoudig overal mee naartoe neemt! Voor de kleine klusjes.
  • Het Laura kinderzakmes beschikt over een gecombineerd lemmet met gladde en gekartelde snede om overal doorheen te snijden. Te openen met nailnick!
  • Beschikt over een kleine schaar, handig als je het klusje niet met het zakmes zelf kunt klaren. Het lemmet blokkeert middels een backlock in het heft.
  • Lemmet van hoogwaardig RVS met gepolijste finish, groen heft van G10 glasvezel kunststof. Hangt aan een keycord om eenvoudig met je mee te nemen.
  • Komt met 4 keycords in verschillende kleuren om het Homey's zakmes te personaliseren. Geleverd in een duurzame verpakking van gerecycled karton!

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven zij duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

5 Jaar