Homey's Bokträ broodmes - 20 cm

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€12.95

50+ jaar ervaring

Homey's Bokträ broodmes - 20cm - kartel - RVS/beukenhout - doos

Upgrade je keuken met het stijlvolle Homey's Bokträ gekartelde broodmes. Dit vlijmscherpe broodmes past door haar klassieke uiterlijk van het roestvrij staal gecombineerd met het beukenhout in iedere keuken! Duurzame kwaliteit op de snijplank!

De Bokträ serie van Homey's is gericht op duurzame materialen en een tijdloos uiterlijk. Zo is ieder heft gemaakt van duurzaam beukenhout, bevestigd met roestvrij stalen klinknagels. Dit geeft elk mes een klassiek uiterlijk maar tegelijkertijd ook een stijlvol en speelse look. Tevens zorgt dit ervoor dat een Bokträ mes lekker stevig in de hand ligt, erg belangrijk als je aan de slag gaat!

Het Homey's Bokträ gekartelde broodmes is natuurlijk bij uitstek geschikt voor het snijden van brood maar ook voor andere producten met harde korst of schil. Het broodmes beschikt namelijk over een grof gekarteld lemmet (20cm) dat moeiteloos door elke broodkorst zal snijden. Een uitstekende toevoeging voor op de snijplank of aan tafel! Het Homey's Bokträ broodmes wordt geleverd in een bijpassende duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Afwassen met de hand, niet vaatwasserbestendig.

  • Het Homey's Bokträ broodmes is door de karteling bij uitstek geschikt voor het snijden van brood maar ook ander producten met harde korst of schil!
  • De Bokträ serie van Homey's: een duurzame serie messen met een tijdloos en tegelijkertijd speels uiterlijk. Uitstekende kwaliteit en vlijmscherp!
  • Het ietwat gebogen heft is gemaakt van duurzaam beukenhout en krijgt hierdoor een klassiek maar ook opvallend uiterlijk.
  • Het gekartelde lemmet (20cm) is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en voorzien van een satijnen finish. Een vlijmscherpe toevoeging aan elke keuken!
  • Het Homey's Bokträ broodmes wordt geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Niet in de vaatwasser, afwassen met de hand.

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life’ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.

5 jaar garantie