Homey's Bokträ officemes - 9 cm

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€9.96

50+ jaar ervaring

Homey's Bokträ officemes - 9cm - RVS/beukenhout - duurzame verpakking

Upgrade je keuken met het stijlvolle Homey's Bokträ officemes. Dit vlijmscherpe officemes past door haar klassieke uiterlijk van het roestvrij staal gecombineerd met het beukenhout in iedere keuken! Duurzame kwaliteit op de snijplank!

De Bokträ serie van Homey's is gericht op duurzame materialen en een tijdloos uiterlijk. Zo is ieder heft gemaakt van duurzaam beukenhout, bevestigd met roestvrij stalen klinknagels. Dit geeft elk mes een klassiek uiterlijk maar tegelijkertijd ook een stijlvol en speelse look. Tevens zorgt dit ervoor dat een Bokträ mes lekker stevig in de hand ligt, erg belangrijk als je aan de slag gaat!

Het Homey's Bokträ officemes is een klein maar multi-inzetbaar mes. Het officemes beschikt namelijk over klein lemmet (9cm) dat zeer wendbaar is. Dit maakt bijvoorbeeld het schillen en fijn snijden van groenten en fruit net wat makkelijker! Een echte toevoeging voor op de snijplank! Het Homey's Bokträ officemes wordt geleverd in een bijpassende duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Afwassen met de hand, niet vaatwasserbestendig.

  • Het Homey's Bokträ officemes is door het kleine lemmet erg handig om kleine snijtaken mee uit te voeren, zoals het schillen van fruit.
  • De Bokträ serie van Homey's: een duurzame serie messen met een tijdloos en tegelijkertijd speels uiterlijk. Uitstekende kwaliteit en vlijmscherp!
  • Het ietwat gebogen heft is gemaakt van duurzaam beukenhout en krijgt hierdoor een klassiek maar ook opvallend uiterlijk.
  • Het lemmet (9cm) is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een satijnen finish. Een vlijmscherpe toevoeging aan elke keuken!
  • Het Homey's Bokträ officemes wordt geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Niet in de vaatwasser, afwassen met de hand.

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life’ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.

5 jaar garantie