Homey's By Schiffmacher Man's Ruin 3-delige cadeauset-GESIGNEERD

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€114.89
(You save )
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Homey's Man's Ruin By Schiffmacher Cadeau set- 3-delig

Al sinds het begin van mensheid heeft de man een zwak voor "Sex, Drugs and Rock & Roll". Alle ondeugden die uiteindelijk kunnen leiden tot de ondergang. A Man's Ruin. Alcohol, drugs, gokken en geld. Probeer niet in de verleiding te komen!

De Homey's Man's Ruin gift set is van begin tot eind ontworpen door tattooartiest en icoon Henk Schiffmacher. De 3-delige set begint met een zakmes, waar de mannelijkheid van afdruipt. Het zakmes zit vol details, van de Niho Mano - haaientanden - tot de bekende Polynesië-stijl tatoeages ontworpen door Henk zelf. Het zakmes is bestaat uit een stijlvol heft gemaakt van wortelhout met het getatoeëerde lemmet van hoogwaardig roestvrij staal. Vlijmscherpe topkwaliteit ontworpen door Schiffmacher.

Daarnaast bevat de Man's Ruin een deck speelkaarten geheel in stijl van de gift set. Elke kaart is met de hand getekend door Schiffmacher en de stok kaarten komt in een stijlvol zwart doosje met het iconische gouden doodshoofd. Leg die Royal Flush open en veeg je tegenstanders van tafel. Vier tot slot je winst met een welverdiende slok uit de gouden Man's Ruin veldfles. Deze prachtige gouden veldfles (236 ml) completeert de Man's Ruin door te pronken met de iconische verleidelijke vrouw. Deze veldfles is tevens te graveren. De Man's Ruin is een echte gift set voor mannen, compleet in een stijlvolle gift box om cadeau te doen!

  • Homey's Man's Ruin 3-delige gift set ontworpen door tattooartiest en icoon Henk Schiffmacher
  • Geïnspireerd op de onweerstaanbare verleidingen van een man, die uiteindelijk tot zijn ondergang leiden - De Man's Ruin
  • Cadeauset bestaande uit een vlijmscherp RVS zakmes, een deck speelkaarten in een apart matchend doosje en een personaliseerbare gouden heupfles
  • Geheel ontworpen en gevormd met de bekende tatoeages van en door Schiffmacher
  • In een prachtige gift box met het iconische Schiffmacher doodshoofd

Garantie

De Man's Ruin set wordt geleverd met een Homey's garantie van 5 jaar.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life' geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt in het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

5 jaar garantie