Scherp geprijsd

Homey's Man's Ruin By Schiffmacher Zakmes - Gift Box

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveringsorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€54.90 €49.95
(You save )
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

"Sex & Drugs & Rock & Roll." Een risicovolle levensstijl waar het er hard aan toe kan gaan. Leef met het mes tussen je tanden met het Man's Ruin By Schiffmacher zakmes. Is het aan jou besteed? Of ga je eraan onder door, jouw Man's Ruin?

  • Het Man's Ruin zakmes ontworpen door de bekende tattoo-koning Henk Schiffmacher. Geïnspireerd op de Shepherds messen van het Franse eiland Corsica.
  • De verleidelijke vrouw omringd door drank, speelkaarten en geld. Alles wat de man ten onder kan brengen. Het tijdloze symbool van de Man's Ruin.
  • Het Man's Ruin zakmes portretteert het verhaal van de Niho Mano - een oeroude tattoage van haaientanden. Geïnspireerd door Polynesische tattoos.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Het vlijmscherpe lemmet loopt via de gouden krop over in een prachtig heft van wortelhout.
  • Het zakmes van de Man's Ruin is te graveren en komt in een mooie geschenkdoos. Dit maakt het zakmes het perfecte cadeau voor iedere man!

Het door Schiffmacher ontworpen zakmes is bedekt met zijn bekende Polynesische tatoeages. Het begint bij het lemmet. In Polynesië, waar tattoos zijn ontstaan, droeg men tatoeages voor symboliek. Waaronder de Niho Mano - ofwel haaientanden. Haaien waren voor de Polynesiërs de goddelijke voorouders en een symbool voor kracht. Haaien gebruiken hun vlijmscherpe tanden om moeiteloos door iedere prooi heen te bijten. De Niho Man op het lemmet van het Man's Ruin zakmes belichaamt deze symboliek omdat het vrijwel overal doorheen snijdt.

Het Man's Ruin zakmes is geïnspireerd op de Shepherds messen die gemaakt worden op het Franse eiland Corsica, hoge kwaliteit messen die met luxe materialen en aandacht zijn gemaakt. Het zakmes is gemaakt van hoogwaardig en vlijmscherp roestvrij staal met een heft van prachtig wortelhout. De gouden krop van het mes is voorzien van het Man's Ruin doodshoofd. Het Man's Ruin zakmes is graveerbaar en wordt geleverd in een mooie en bijpassende geschenkdoos.

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven zij duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

5 jaar garantie