Homey's Hedy zakmes - 20cm - RVS/G10 - DIY - lemmet + 4 functies

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€25.95
(You save )
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Homey's Hedy zakmes - 20cm - RVS/G10 - DIY - lemmet + 4 functies

Het Homey's Hedy zakmes ondersteunt je bij allerlei dagelijkse bezigheden en draag je eenvoudig overal mee naartoe. Hedy heeft handige tools die je anders nooit bij je hebt net wanneer je ze nodig hebt. Praktische topkwaliteit voor al je projecten.

Het Hedy zakmes zal je bijstaan bij allerlei taken, van dagelijkse bezigheden tot de kleine klusjes. Hedy heeft een gecombineerd lemmet waar één gedeelte glad is en één gedeelte is voorzien van vlijmscherpe karteling. Het Homey's zakmes beschikt daarnaast over een kleine schaar, een vijl en een kleine platkop schroevendraaier. Altijd handig, of je nu thuis bent of juist buitenshuis!

Het lemmet van Hedy is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een satijnen finish. Klap het vlijmscherpe snijblad uit met de duimpin en blokkeer het met de backlock. Het heft is gemaakt van G10 glasvezel met een groene kleur. Het Homey's Hedy zakmes komt met 4 verschillende kleuren keycords om hem eenvoudig met je mee te nemen. Geleverd in een duurzame verpakking volledig gemaakt van gerecycled karton!

  • Het Homey's Hedy zakmes: een praktisch zakmes met handige extra tools die je eenvoudig overal met je mee naartoe neemt! Voor allerlei kleine klusjes.
  • Het Hedy zakmes beschikt over een gecombineerd lemmet met gladde en gekartelde snede om overal doorheen te kunnen snijden. Te openen met 1 hand!
  • Beschikt over een kleine schaar, kleine platkop schroevendraaier en een vijl. Het lemmet blokkeert middels een backlock in het heft.
  • Lemmet van hoogwaardig RVS met gepolijste finish, groen heft van G10 glasvezel kunststof. Hangt aan een keycord om eenvoudig met je mee te nemen.
  • Komt met 4 keycords in verschillende kleuren om het Homey's zakmes te personaliseren. Geleverd in een duurzame verpakking van gerecycled karton!

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven zij duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

5 Jaar