Homey's Laura zakmes - 18cm - RVS/aluminium - on the road - 4 functies

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€21.95
(You save )
Adding to cart… The item has been added

50+ jaar ervaring

Homey's Laura zakmes - 18cm - RVS/aluminium - on the road - 4 functies

Het Homey's Laura zakmes is erg praktisch om overal met je mee te nemen. Dit On The Road zakmes beschikt over de noodzakelijke functies om onderweg niet in problem te komen. Kom niet voor verrassingen te staan met de praktische en stijlvolle Laura!

Het Laura kinderzakmes van Homey's zal je op geen enkel moment in de steek laten. Zo beschikt het over een gecombineerd lemmet waar één gedeelte glad is en één gedeelte is voorzien van vlijmscherpe karteling. Het lemmet heeft een kindvriendelijk rond aflopende punt. In het heft zit een riemsnijder verwerkt en aan het uiteinde zit nog een tool dat levens kan redden: een glasbreker. Tevens zijn in het heft ribbels verwerkt voor extra grip tijdens gebruik. Om je in (nood)situaties zo snel mogelijk van dienst kan je het Homey's Amelia kinderzakmes openen met één hand.

Het lemmet van Laura is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een satijnen finish. Klap het vlijmscherpe snijblad uit en blokkeer het met de linerlock. Het heft is gemaakt van lichtgewicht aluminium met een zwarte kleur. Het Homey's Laura zakmes komt met 4 verschillende kleuren keycords om hem eenvoudig met je mee te nemen. Geleverd in een duurzame verpakking volledig gemaakt van gerecycled karton!

  • Het Homey's Laura kinderzakmes: praktisch en uiterst handig in allerlei (nood)situaties. Heeft levensreddende functies, met afgeronde lemmetpunt.
  • Het Laura kinderzakmes beschikt over een gecombineerd lemmet met gladde en gekartelde snede om overal doorheen te snijden. Te openen met 1 hand!
  • Beschikt ook een riemsnijder, een glasbreker en verbeterde grip op het heft. Het lemmet blokkeert middels een zeer stevige linerlock in het heft.
  • Lemmet van hoogwaardig RVS met gepolijste finish, zwart heft van lichtgewicht aluminium. Hangt aan een keycord om eenvoudig met je mee te nemen.
  • Komt met 4 keycords in verschillende kleuren om het Homey's zakmes te personaliseren. Geleverd in een duurzame verpakking van gerecycled karton!

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven zij duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

5 Jaar