Homey's Bokträ Vleesmes - 20cm

Availability:
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Graveerorders binnen 2-3 werkdagen.
Write a Review
Current Stock:
€12.95

50+ jaar ervaring

Homey's Bokträ vleesmes - 20cm - RVS/beukenhout - duurzame verpakking

Upgrade je keuken met het stijlvolle Homey's Bokträ vleesmes. Dit vlijmscherpe vleesmes past door haar klassieke uiterlijk van het roestvrij staal gecombineerd met het beukenhout in iedere keuken! Duurzame kwaliteit op de snijplank!

De Bokträ serie van Homey's is gericht op duurzame materialen en een tijdloos uiterlijk. Zo is ieder heft gemaakt van duurzaam beukenhout, bevestigd met roestvrij stalen klinknagels. Dit geeft elk mes een klassiek uiterlijk maar tegelijkertijd ook een stijlvol en speelse look. Tevens zorgt dit ervoor dat een Bokträ mes lekker stevig in de hand ligt, erg belangrijk als je aan de slag gaat!

Het Homey's Bokträ vleesmes is het ideale mes om vlees te snijden, portioneren en serveren. Het vleesmes beschikt namelijk over lang en smal lemmet (20cm) wat extra handig is bij het snijden van vlees. Zo kan je makkelijker een soepele beweging maken en door het vlees snijden! Een echte toevoeging voor op de snijplank! Het Homey's Bokträ vleesmes wordt geleverd in een bijpassende duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Afwassen met de hand, niet vaatwasserbestendig.

  • Het Homey's Bokträ vleesmes is door het flexibele en extra spitse lemmet ideaal om vlees mee te snijden, portioneren en serveren!
  • De Bokträ serie van Homey's: een duurzame serie messen met een tijdloos en tegelijkertijd speels uiterlijk. Uitstekende kwaliteit en vlijmscherp!
  • Het ietwat gebogen heft is gemaakt van duurzaam beukenhout en krijgt hierdoor een klassiek maar ook opvallend uiterlijk.
  • Het lemmet (20cm) is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een satijnen finish. Een vlijmscherpe toevoeging aan elke keuken!
  • Het Homey's Bokträ vleesmes wordt geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Niet in de vaatwasser, afwassen met de hand.

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk Homey's

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life’ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.

5 jaar garantie